تبلیغات
منابع آزمونهای کارشناسی ارشد کشاورزی|برترین منابع آزمون های کارشناسی ارشد کشاورزی و منابع طبیعی|منابع ارشد اساتید طراح سوال|استادان طراح سوال - جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی جزوات دانشگاه آزاد اسلامی

جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی جزوات دانشگاه آزاد اسلامی

 

نوع مطلب :آزاد کرج , دانشگاه آزاد کرج , دانشگاه واحد کرج , سایت دانشگاه کرج , پیام نور کرج , دانشگاه پیام نور ،دانشگاه آزاد تهران , دانشگاه ازاد تهران , تهران شمال , دانشگاه تهران شمال ،منابع کارشناسی ارشد , منابع ارشد , منابع 2011 ،جزوات کارشناسی ارشد , جزوات ارشد پارسه , جزوات پارسه , پارسه , دانلود جزوات پارسه ،

نوشته شده توسط:منابع و جزوات کارشناسی ارشد کشاورزی | سوالات آزمون ارشد ۲۸۱۲|۱۸۱|۰۹۱۹

اصول مهندسی صنایع غذایی جزوات دانشگاه آزاد اسلامی

اصول مهندسی صنایع غذایی۱  دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران   ۲۴۶ صفحه دستنویس
**جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی  پارسه (مورد استفاده دانشگاه سراسری و دانشگاه آزاد اسلامی)

اصول مهندسی صنایع غذایی جزوات دانشگاه سراسری:
۲۹-اصول مهندسی صنایع غذایی  دکتر کلباسی  دانشگاه تهران ۹۴ صفحه دستنویس(کد۴۷/۲۹ص)
۳۰-اصول مهندسی صنایع غذایی  دکترشاهدی دانشگاه اصفهان ۱۳۰ص(کد ۶۵/۳۰ص)
۳۱-اصول مهندسی صنایع غذایی  دکتر سید کمال الدین رضوی د.مشهد ۷۰دست نویس(کد۳۵/۳۱ص)
**اصول مهندسی صنایع غذایی۱ دکتری سید محمد علی رضوی ۹۲صفحه کد۰۰۴۶./غذایی
**اصول مهندسی مواد غذایی۱   دکتر رضوی +اصول مهندسی صنایع غذایی ترجمه دکتری مرتضوی **اصول مهندسی۲                   دکتر بهزاد   دانشگاه مشهد  ۱۹۶صفحه      کدجزوه:۰۰۵۰/غذایی
**اصول مهندسی صنایع غذایی۲  دکتر بهزاد د.مشهد ۷۱ص دستنویس خوب  کد۰۰۳۵

جزوات دیگر صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی:
جزو بازاریابی و صادرات                     ۶۹صفحه تایپ
جزوه اپیدمیولوژی      حاجی فرجی    ۳۲صفحه  تایپ
جزوه کنترل کیفی     عبدالملکی        ۴۸صفحه تایپ
جزوه صنایع گوشت   مهندس سید  ابراهیم حسینی     ۷۵ صفحه تایپ
جزوه صنایع تخمیری  دکتر عبدالملکی     ۶۰صفحه تایپ
جزوه سنجش ارجحیتهای غذایی و زیستگاهی.جزوه ارزیابی زیستگاه تکمیلی  دکتر محمود کرمی    ۳۲ صفحه
جزوه تکنولوژی گوشت       دکتر کرمی        123 صفحه تایپ
جزوه تکنولوژی گوشت       دکتر مهسان کریمی  60 صفحه دستنویس
جزوه سردخانه                 دکتر عسگری    49صفحه تایپ
جزوه فرآورده های گوشتی  دکتر صادقی     31صفحه تایپ
جزوه صنایع تخمیری   مهندس مردافکن      83صفحه دستنویس
جزوه اصول طراحی کارخانه  دکتر صادقی    83صفحه  تایپ
جزوه آزمایشگاه شیر         دکتر کرمی       24صفحه دستنویس

جزوات دیگر صنایع غذایی دانشگاه سراسری:
جزوه غلات             دکتر مجذوبی       دانشگاه شیراز   ۲۹۲صفحه دستنویس
جزوه بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی                   ۳۲صفحه دستنویس
جزوه اصول نگهداری  دکتر کوچکی      ۱۲۵صفحه دستنویس
جزوه تکنولوژی قند   (منابع مورد استفاده این جزوه تکنولوژی قند۱و۲و۳ ترجمه دکتر شیبانی،قند سازی جلد۱و۲ ترجمه سجادی،کتاب قند سازی مک کنیز ترجمه شیخ اسلامی و ژورنال...) ۸۸صفحه دستنویس
جزوه صنایع لبنی۱   دکتر خسروشاهی                  ۸۰صفحه دستنویس
جزوه صنایع لبنی۲   قسمت پنیر دکتر خسروشاهی  ۴۲صفحه دستنویس
جزوه اصول طراحی شاهدی        دانشگاه اصفهان    ۹۶صفحه دستنویس
جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی۱  دکتر شاهدی   دانشگاه اصفهان  ۱۰۰صفحه دستنویس
جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی۲  دکتر شاهدی   دانشگاه اصفهان   ۷۶صفحه

رشته مورد نظر خود را برای ما اس ام اس نمایید و اطلاعات مربوط به رشته/گرایش/مبلغ/پذیرش... را دریافت نمایید

فقط کافیست اسم رشته و گرایش خود را برای ما پیامک نمایید ؛ ما نیز در مقابل، اطلاعات کافی از جمله منابع ، جزوات، سوالات، کتاب رشته مورد نظر شما + شماره حسابها و نحوه پرداخت و ارسال را در چند پیامک پاسخ خواهیم داد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید: 
۲۸۱۲|۱۸۱|۰۹۱۹ (از ساعت ۹ الی ۱۸ )
تماس از طریق لاین Line نیز مقدور می‌باشد.

۷۷|۲۰|۲۲|۳۲|۰۲۸
دفتر از ساعت ۹ صبح الی ۱۶
پاسخگوی ارشد آزاد

۸۰|۵۰|۲۲|۳۲|۰۲۸
دفتر از ساعت ۹ صبح الی ۱۶
پاسخگوی ارشد سراسری

پشتیبانی ؛ درتماس تلفنی ارائه کد خرید الزامی می باشد.
۵۲۳۵|۷۰۸|۰۹۳۵ (از ساعت ۹ تا ۲۰ و ایام تعطیل ۹ صبح الی ۱۸)

در صورت منتظر شدن پشت خطوط توصیه میشود درخواست خود را به شماره پیامکی زیر پیامک نمائید:

سامانه پیامکی کارشناسی ارشد
10004004400400

سامانه پیامکی دکتری
10004000800800

فروشگاه کتاب : دریافت-تهیه-ارسال ؛ کتاب های دواطلبین و دانشجویان به تمام نقاط کشور
با بیش از 12 سال سابقه فعالیت در بخش جزوات کارشناسی ارشد همچنین ارسال کتاب و نمونه سوالات رشته درخواستی داوطلبین

::::: ارسال بصورت فایل پی دی اف PDF به ایمیل سفارش دهنده یا ارسال بصورت پرینت و کپی شده به آدرس پستی سفارش دهنده :::::



 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.